Home Paisje Elektronike Paisje Shtëpiake
Rendit sipas: Data publikuar| Çmimi

Shitet frigorifer per akullore me serpentine ngrires poshte dhe qarkullim ajeri lart ne gjendje pune ...

TIRANE
16.000 LEK Disk.

shes aparat qe mat tensionin e zemres dhe te gjakut,rrahjet e zemres,aritmine i tregon ne ekran, ky ...

TIRANE
5.000 LEK Disk.
Market24
From Germany with